QUI SOM

Què és el CAADM?

El CAADM, Centre d’Acollida d’Animals Domèstics del Moianès, és un centre on s’acullen gossos abandonats que han estat recollits a Moià. Per altra banda, també acollim mascotes de persones que ja no es poden fer càrrec dels seus animals, per motius realment importants.

Quins objectius tenim?

Des del CAADM volem:

  • Educar i conscienciar de la tinença responsable d’animals, per tal d’evitar abandonaments, cries no desitjades, etc.
  • Aconseguir difondre els drets i deures que tenen tots els propietaris i posseïdors d’animals, per tal d’assegurar una bona qualitat de vida.
  • Sensibilitzar a la població en relació als animals domèstics i així aconseguir consciència social sobre els animals abandonats per tal d’aconseguir més adopcions.

Metodologia amb els animals acollits

Quan qualsevol animal arriba al CAADM:

  • Se’ls hi realitza una revisió veterinària completa, que inclou la realització de la prova de la leishmaniosi per gossos. Els animals són desparasitats, vacunats i esterilitzats. Per últim, s’identifiquen els animals amb el microxip.
  • Custòdia dels animals al CAADM: durant la seva estància al centre, s’intenta que els animals es socialitzin entre ells i amb les persones. Per això, se’ls treu a passejar i a jugar assíduament, aprenen a tenir relacions amb nens i els voluntaris i altres animals.
  • Adopció dels animals: assessorament de les famílies i ajuda en el procés d’adopció.

Col·labora amb nosaltres

Per col·laborar com a voluntari en el CAADM pots fer-ho omplint aquest formulari:  formulari voluntari.

Hi ha una normativa per a fer-se voluntari en el centre d’acollida d’animals domèstics del Moianès. Més informació.