COL·LABORAR

Vols col·laborar amb el centre?

Fes-te voluntari

Els voluntaris són persones que estimen els animals i que volen ajudar a millorar la seva qualitat de vida dins el centre i alhora gaudir dels avantatges que comporta tractar amb animals, doncs està comprovat científicament que els animals domèstics ajuden a les persones a millorar el seu estat d’ànim.

Les tasques dels voluntaris poden ser: passejar als gossos, jugar amb ells, pentinar-los, banyar-los, etc. També poden col·laborar amb les activitats del centre: programa de control de colònies de gats, participació en fires, festivals, desfilades, etc.

El fet de tenir voluntaris comporta que els animals no estiguin tot el dia tancats, que surtin a passejar, que tinguin estímuls diferents i tractin amb diferent persones d’edats diverses, tot això els ajuda a ser més sociables i a tenir més possibilitats d’adopció.

Per fer-te voluntari només has d’omplir la butlleta i podràs venir  quan vulguis, sense obligació, sempre això sí, complint les normes del CAADM i dins l’horari d’obertura del centre.

Formulari en format pdf per poder Formulari voluntaris.

Descarregueu les normes de com fer-se voluntari en format pdf.

Donacions

Podeu fer  donatius econòmics que serviran pel manteniment dels animals, o bé per actuacions veterinàries urgents com ara operacions per accidents, tractaments per malalties…

També podeu aportar materials com ara: mantes, coixins de sofà, corretges o collars, menjadores, abeuradors, etc.

Podeu fer els donatius directament al centre.