APADRINAR

Vols col·laborar amb el centre amb el manteniment d’un dels nostres gossos?

Apadrinar

CAMPANYA D’APADRINAMENT

Molts animals viuen en Associacions Protectores, Refugis i Centres d’Acollida durant molts anys per no haver tingut la sort de ser adoptats.

Els animals generen despeses importants en aquests centres i per això potenciem el seu apadrinament, per contribuir a la millora de les seves necessitats bàsiques dins dels refugis així com a l’alimentació, a l’atenció veterinària i a les condicions de les instal·lacions del centre on viuen.

Si ja teniu animals a casa vostre i no podeu acollir-ne cap, o no us interessa tenir animals a casa però els voleu ajudar, existeix la possibilitat d’apadrinar un gos o un gat, que visqui en el nostre centre. L’apadrinament consisteix en oferir una quantitat de diners (la que cadascú pugui) anual o mensualment per la manutenció d’un animal.

S’envien fotos actualitzades de l’animal regularment i es manté al padrí informat de l’estat de l’animal i de si ha sigut adoptat, llavors s’ofereix la possibilitat d’apadrinar-ne un altre.

La figura del padrí és molt important pels refugis doncs suposa un suport econòmic important. Però sobretot és important pels animals . Si visites a l’animal que apadrines l’ajudaràs a fer-se més sociable, contribuint a millorar la seva educació, estat anímic i comportament, facilitant així la seva futura adopció. Els seus cuidadors t’explicaran la seva situació particular i t’assessoraran en tot el que necessitis. Trencaràs la rutina de la seva vida en el centre i es sentirà feliç passejant i rebent atencions.

Creiem que és molt important l’educació dels nens sobre la tinença responsable dels animals. Una forma de promocionar-la és que els nens es facin responsables i així els eduquem amb el respecte en vers els animals.

Els nens són el futur dels animals, si aconseguim que es sensibilitzin amb ells, i no els vegin com a eines, formarem futurs propietaris responsables.

L’Apadrinament us dona dret a visitar l’animal al centre i tenir informació actualitzada i fotos d’ell, enviades per correu electrònic.

Consulteu més informació sobre la campanya d’apadrinament i butlleta d’apadrinament en format pdf.