APADRINAR

Vols col·laborar amb el centre amb el manteniment d’un dels nostres gossos?

Apadrinar

CAMPANYA D’APADRINAMENT

Molts animals viuen en Associacions Protectores, Refugis i Centres d’Acollida durant molts anys per no haver tingut la sort de ser adoptats.

Els animals generen despeses importants en aquests centres i per això potenciem el seu apadrinament, per contribuir a la millora de les seves necessitats bàsiques dins dels refugis així com a l’alimentació, a l’atenció veterinària i a les condicions de les instal·lacions del centre on viuen.

Si ja teniu animals a casa vostre i no podeu acollir-ne cap, o no us interessa tenir animals a casa però els voleu ajudar, existeix la possibilitat d’apadrinar un gos o un gat, que visqui en el nostre centre. L’apadrinament consisteix en oferir una quantitat de diners (la que cadascú pugui) anual o mensualment per la manutenció d’un animal.

S’envien fotos actualitzades de l’animal regularment i es manté al padrí informat de l’estat de l’animal i de si ha sigut adoptat, llavors s’ofereix la possibilitat d’apadrinar-ne un altre.

La figura del padrí és molt important pels refugis doncs suposa un suport econòmic important. Però sobretot és important pels animals . Si visites a l’animal que apadrines l’ajudaràs a fer-se més sociable, contribuint a millorar la seva educació, estat anímic i comportament, facilitant així la seva futura adopció. Els seus cuidadors t’explicaran la seva situació particular i t’assessoraran en tot el que necessitis. Trencaràs la rutina de la seva vida en el centre i es sentirà feliç passejant i rebent atencions.

Creiem que és molt important l’educació dels nens sobre la tinença responsable dels animals. Una forma de promocionar-la és que els nens es facin responsables i així els eduquem amb el respecte en vers els animals.

Els nens són el futur dels animals, si aconseguim que es sensibilitzin amb ells, i no els vegin com a eines, formarem futurs propietaris responsables.

L’Apadrinament us dona dret a visitar l’animal al centre i tenir informació actualitzada i fotos d’ell, enviades per correu electrònic.

Consulteu més informació sobre la Campanya d’apadrinament CAAD Moianès en format pdf.

Si esteu interessats en apadrinar un pelut del centre, ompliu el document anterior, i porteu-lo juntament amb una còpia del DNI a l’Ajuntament de Moià o al CAAD Moianès, o envieu-ho a caadmoianes@moia.cat.