Moltes gràcies a tots aquells que heu participat d’alguna manera a la caminada!

Va ser un matí molt entretingut, on van poder venir casi tots els gossos del CAADM (Wini, Sheila, Tima, Hadock, Buddy, Ned, Aron, Ganesh, Chino i Roc), gràcies als voluntaris que van oferir-se a portar-los.?

Vem ser uns 60 participants, que van tenir obsequis del Centre Veterinari Moià i del Terranova CNC, entre els quals també hi havia gossos adoptats als que ens va fer molta il·lusió veure, com ara l’Oliver, el Bengie, el Nimbo, el Rufus, l’Enzzo, el Sputnik, la Sombra… entre d’altres.

Van ser uns 10,5 KM molt entretinguts i divertits, al llarg dels quals hi havia dos punts d’avituallament amb alumnes de l’institut oferint aigua i fruita de Cal Sens i Cal Fruitós, tots els gossos es van mostrar sociables, i els participants molt amables en tot moment.

Al final de tot, teníem d’aperitiu magdalenes de Cal Bou i begudes de l’Spar, vem presentar els gossos de la Prote d’Osona, vem parlar de l’Associació BIDA, vem presentar els gossos del CAADM que havien assistit a la caminada, i el nostre educador Jordi Gros ens va fer una xerrada molt interessant.

Finalment, vem fer el sorteig de les paneres amb productes del Terranova, i així ens vem despedir ?

Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que han fet possible que aquesta caminada es portes a terme, esperem que us ho hagueu passat tan be com nosaltres, ens veiem l’any que ve!!!!