Aquest any el CAAD Moianès, l’Ajuntament de Moià i l’Associació Protectora d’Animals del Moianès organitzem la segona caminada solidària per la Protectora de Moià el dia 7 d’abril. Els diners estaran destinats al CAADM. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sortirem de la ?Plaça Sant Sebastià, i la caminada tindrà uns 10KM, i serà pels voltants de Moià, al llarg de la qual hi haurà begudes i fruita a dues parades on podreu refrescar-vos i agafar forces per seguir caminant! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Recordeu que cada animal ha d’anar lligat i ha d’anar amb un llaç segons el caràcter: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Verd (Amigable)? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Taronja / Groc (No tant amigable)?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vermell (Alerta) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Cadascú és responsable del seu animal. ⠀⠀
⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀
Al final de la caminada hi haurà pica pica de Cal Bou i sortejarem lots de productes de Terranova cnc 119 i un obequi del Centre Veterinari Moià per a cada participant. A més a més, tindrem una interessant xerrada de l’educador caní Jordi Gros ! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Us animem a venir, passarem una bona estona i ajudareu als peluts! Us ho perdreu? ? ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
?PREUS:
4€ general ?
menors de 5 anys gratuït ?? ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀


INSCRIPCIONS ANTICIPADES al CAAD Moianès (Polígon Pla Romaní, N 141 C km 29, 08180 Moià, Barcelona). ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Horari: – De dilluns a diumenge de 10:00 a 14:00 – Dimecres i divendres de 10:00 a 19:00.]